Pensionärspris på

dagens rätt 80:-

(kl. 13.30-14.30).

Vi har öppet Måndag till Lördag

med lunchbuffé!

Vi bjuder alla barn

(upp till 10 år) i föräldrars

sällskap på

pasta o köttfärssås.

OBS! Gäller ej

förbokade grupper.

Gunnar A. Catering & Restaurang AB

Restaurang Valbergsängen

Tel. 0560-12900

 

 

FÖRBESTÄLLINIGAR

 

 

FESTMENY

(Bröllop, kalas…)

 

 

MENY nr 1 345 kr

 

Förrätt:

Räkcocktail med rosenbröd.

Varmrätt:

Buffé bestående av:

 

Pepparlax med hjortroncreme, pastrami, rostbiff.

Caesarsallad, coleslaw (vitkålsallad).

Tomat- o fetaostsallad, melonsallad.

Cornichoner, syltlök.

Smör & bröd.

Brietårta & Gorgonzola.

Ananas, kiwi, druvor.

Kex.

Dessert:

Färska jordgubbar med grädde (under säsong).

Alternativt: Vanilj- o svartvinbärsmousse med flarn & grädde.

 

MENY nr 2 370 kr

 

Förrätt:

Pepparlax med hjortroncreme.

Varmrätt:

Stekt ankbröst med apelsinsås, brysselkål & rotfruktsgratäng.

Dessert:

Choklad- o vaniljpannacotta med grädde & bär.

 

MENY nr 3 280 kr

 

Förrätt:

Gravlaxtoast med Hovmästarsås.

 

Varmrätt:

Mozzarella- o parmagratinerad fläskfilé med spansk pepparsås,

wokade grönsaker & potatistårta.

 

Dessert:

Saffranspäron med hallonsås och vispad grädde.

 

 

Förslag för att mixa din egen Tre rätters meny

 

Förrätt

Löjromstoast 160 kr

 

(Svensk löjrom 40 gr/person)

Löjrom på stekt brödskiva

serveras med creme fraiche, citron & hackad rödlök

 

Gravlaxtallrik 100 kr

serveras med rostat bröd & hovmästarsås

 

Serrano skinka 90 kr

med västerbottenpaj & ruccolasallad

 

Varmrätt

Oxfilé med valfrisås & bakad potatis 275 kr

- murkelsås

- bearnaisesås

- rödvinsås

 

Marinerad lammfilé 230 kr

med örtsås & råstekt potatis

 

Räkgratinerad rödtungsfilé 220 kr

med vitvinssås & pommes duchesse

Dessert

Jordgubbar på tre sätt 105 kr

 

-Grand Marnier & apelsin marinerade jordgubbar

-Jordgubbssorbet

-Färska jordgubbar

 

Glass med varma hjortron 95 kr

 

Flamberade körsbär med glass 85 kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Restaurang Valbergsängen © 2016