Pensionärspris på
dagens rätt 85:-
(kl. 13.30-14.30).
Vi har öppet Måndag till Fredag
med lunchbuffé!
Vi bjuder alla barn
(upp till 10 år) i föräldrars
sällskap på
pasta o köttfärssås.
OBS! Gäller ej
förbokade grupper.
Välkomna!
Gunnar med personal
VI HAR
FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER!
Gunnar A. Catering & Restaurang AB
Restaurang Valbergsängen
Tel. 0560-12900
FÖRBESTÄLLINIGAR
FESTMENY
(Bröllop, kalas…)
MENY nr 1 345 kr
Förrätt:
Räkcocktail med rosenbröd.
Varmrätt:
Buffé bestående av:
Pepparlax med hjortroncreme, pastrami, rostbiff.
Caesarsallad, coleslaw (vitkålsallad).
Tomat- o fetaostsallad, melonsallad.
Cornichoner, syltlök.
Smör & bröd.
Brietårta & Gorgonzola.
Ananas, kiwi, druvor.
Kex.
Dessert:
Färska jordgubbar med grädde (under säsong).
Alternativt: Vanilj- o svartvinbärsmousse med flarn & grädde.
MENY nr 2 370 kr
Förrätt:
Pepparlax med hjortroncreme.
Varmrätt:
Stekt ankbröst med apelsinsås, brysselkål & rotfruktsgratäng.
Dessert:
Choklad- o vaniljpannacotta med grädde & bär.
MENY nr 3 280 kr
Förrätt:
Gravlaxtoast med Hovmästarsås.
Varmrätt:
Mozzarella- o parmagratinerad fläskfilé med spansk pepparsås,
wokade grönsaker & potatistårta.
Dessert:
Saffranspäron med hallonsås och vispad grädde.
Förslag för att mixa din egen Tre rätters meny
Förrätt
Löjromstoast 160 kr
(Svensk löjrom 40 gr/person)
Löjrom på stekt brödskiva
serveras med creme fraiche, citron & hackad rödlök
Gravlaxtallrik 100 kr
serveras med rostat bröd & hovmästarsås
Serrano skinka 90 kr
med västerbottenpaj & ruccolasallad
Varmrätt
Oxfilé med valfrisås & bakad potatis 275 kr
- murkelsås
- bearnaisesås
- rödvinsås
Marinerad lammfilé 230 kr
med örtsås & råstekt potatis
Räkgratinerad rödtungsfilé 220 kr
med vitvinssås & pommes duchesse
Dessert
Jordgubbar på tre sätt 105 kr
-Grand Marnier & apelsin marinerade jordgubbar
-Jordgubbssorbet
-Färska jordgubbar
Glass med varma hjortron 95 kr
Flamberade körsbär med glass 85 kr