Pensionärspris på
dagens rätt 110:-
(kl. 13.30-14.30).
Vi har öppet Måndag till Fredag
med lunchbuffé!
Vi bjuder alla barn
(upp till 10 år) i föräldrars
sällskap på
pasta o köttfärssås.
OBS! Gäller ej
förbokade grupper.
Välkomna!
Gunnar med personal
VI HAR
FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER!
Gunnar A. Catering & Restaurang AB
Restaurang Valbergsängen
Tel. 0560-12900
FÖRBESTÄLLINIGAR
FESTMENY
(Bröllop, kalas…)
MENY nr 1 375 kr
Förrätt:
Räkcocktail med rosenbröd.
Varmrätt:
Buffé bestående av:
Pepparlax med hjortroncreme, pastrami, rostbiff.
Caesarsallad, coleslaw (vitkålsallad).
Tomat- o fetaostsallad, melonsallad.
Cornichoner, syltlök.
Smör & bröd.
Brietårta & Gorgonzola.
Ananas, kiwi, druvor.
Kex.
Dessert:
Färska jordgubbar med grädde (under säsong).
Alternativt: Äppelkaka med vaniljsås.
MENY nr 2 380 kr
Förrätt:
Pepparlax med hjortroncreme.
Varmrätt:
Stekt ankbröst med apelsinsås, brysselkål & rotfruktsgratäng.
Dessert:
Choklad- o vaniljpannacotta med grädde & bär.
MENY nr 3 320 kr
Förrätt:
Gravlaxtoast med Hovmästarsås.
Varmrätt:
Mozzarella- o parmagratinerad fläskfilé med spansk pepparsås,
wokade grönsaker & potatistårta.
Dessert:
Saffranspäron med hallonsås och vispad grädde.
Förslag för att mixa din egen Tre rätters meny
Förrätt
Löjromstoast med amerikansk löjrom 190 kr
Löjromstoast med svensk löjrom 300 kr
(Svensk löjrom 40 gr/person)
Löjrom på stekt brödskiva
serveras med creme fraiche, citron & hackad rödlök
Gravlaxtallrik 120 kr
serveras med rostat bröd & hovmästarsås
Serrano skinka 90 kr
med västerbottenpaj & ruccolasallad
Varmrätt
Oxfilé med valfrisås & bakad potatis 275 kr
- murkelsås
- bearnaisesås
- rödvinsås
Marinerad lammfilé 230 kr
med örtsås & råstekt potatis
Räkgratinerad rödtungsfilé Dagspris
med vitvinssås & pommes duchesse
Dessert
Jordgubbar på tre sätt 115 kr
-Grand Marnier & apelsin marinerade jordgubbar
-Jordgubbssorbet
-Färska jordgubbar
Glass med varma hjortron 105 kr
Flamberade körsbär med glass 105 kr